Over mijTurn your can'ts into cans and your dreams into plans

- Kobi Yamada

Aangenaam, ik ben Ruud Uitterlinden. Fijn dat u de weg naar mijn website heeft gevonden. Mijn werk carrière was een interessante ontdekkingsreis. Vanuit een administratieve achtergrond heb ik mij gaandeweg in het vakgebied van de ICT verder ontwikkeld.
Binnen de ICT-branche deed ik ervaring op via functies als :
servicedesk medewerker, werkplekbeheerder, ontwikkelaar, coördinator, trainer en projectleider. Daarbij heb ik gewerkt in bedrijfsleven, onderwijs en lokale overheid.
Ik ben ervan overtuigd dat ik door mijn brede ICT-ervaring en mensenkennis een belangrijke bijdrage kan leveren aan het succes van uw organisatie. Ik help klanten namelijk graag met een gedegen
ICT-ondersteuning bij het uitvoeren van hun plannen en werkzaamheden. Mijn missie is om daarbij op creatieve wijze betekenisvol bij te dragen aan ontwikkeling en vernieuwing binnen het vakgebied van de ICT. Dit doe ik door vanuit organisatiebewustzijn, enthousiasme en oog voor kwaliteit efficiënt en effectief samen te werken en te verbinden met collega's en klanten. Vanuit deze expertise zou ik graag iets voor uw bedrijf willen betekenen.

Ruud_aKwaliteiten :
Verbinder
Pionier
Humor
Creativiteit
Probleemoplosser
Empathisch
Analytisch