Human_Hand_blue_cOnder de naam Abunda Projecten bied ik u diverse diensten aan.

Consultancy

Voor een grote Nederlandse gemeente heb ik een concernbreed project uitgevoerd. Daarbij heb ik de organisatie gebracht van een klassieke situatie van e-mailverkeer naar de ICT Servicedesk naar een geautomatiseerd en gekoppeld klantenportal met ICT-Webformulieren. Hierdoor is een grote slag gemaakt in efficiency door uitschakeling van redundancy en overbodige handelingen (waste).
De doorlooptijd van calls naar de ICT Servicedesk werd hierdoor tevens aanzienlijk versneld.
Mijn kwaliteiten die ik voor consultancy met name kan inzetten zijn mijn organisatiebewustzijn, pioniersgeest, communicatieve en analytische kwaliteiten.

Vanuit deze brede ervaring bied ik mij aan voor project- en consultancy opdrachten.

Trainingen

Jarenlang verzorgde ik als Praktijkopleider ICT opleidingen en trainingen voor volwassenen. Dat deed ik zowel voor de re-integratiemarkt als voor de markt werkenden. Daarbij begeleidde ik mensen tevens in het eigen maken en verder ontwikkelen van een beroepshouding.

Vanuit deze brede ervaring bied ik mij aan als ICT Trainer en/of Trainer voor Soft skills.

Installatie en Beheer

Voor diverse schoolorganisaties heb ik installatie- en beheertaken uitgevoerd. Zo heb ik voor een van de schoolorganisaties een omvangrijk notebook en netbook project mee uitgerold. Daarbij verzorgde ik tevens het User Account en Computer beheer van Active Directory (AD) en de nazorg en service op de uitgeleverde apparaten. Ook heb ik brede ervaring rondom ICT Servicedesk, Applicatiebeheer, Problem management en Change Management.

Vanuit deze expertise bied ik mij aan voor installatie- en beheeropdrachten.

MS Office Macro’s en VBA

Als toegevoegde dienst het bouwen en onderhouden van Macro's en VBA (Visual Basic For Applications) procedures binnen en tussen
MS Office toepassingen zoals Word, Excel etc.